Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Dette er en demobutikk. Bestillinger i denne butikken blir ikke behandlet.

Ring oss! 92 44 31 86 | Kundesenter

Velkommen til Handlebad.no!

Boblebad Aqua 160 square Zoom

Boblebad Aqua 160 square

Rimelig boblebad 160 cm langt fra Hafa. Et rektangulært boblebad med myke hjørner. Passer perfekt der ditt gamle vanlige badekar har stått.
Karet er lagd av sanitetsakryl av høyeste kvalitet og er forsterket med glassfiberarmert polyester. Dette gir et boblebad med mange fordeler. Det holder godt på varmen og har en blank og slitesterk overflate som ikke gir grobunn for mikroorganismer.
Sanitetsakrylet er svært slitesterkt og lett å rengjøre. Hvis boblebadekaret mister glansen, går det godt an å vokse med vanlig bil- eller båtvaks. Riper og småskader kan lett slipes og poleres vekk, ettersom akrylet er gjennom- farget.
Karet har en forsterket bunnplate og el-galvanisert benstativ for å forhindre rustangrep. Justerbare føtter gjør det lett å tilpasse karet på alle gulv. Karet leveres med komplett avløpssett.

14 dagers angrerett, klikk her for mer informasjon om returer og bytter • Sikre betalinger: Velg mellom faktura, konto/delbetaling eller PayPal.

Brosjyre

Tilgjengelighet: På lager

NOK 13 990,00
   
Hafa

Leveringstid: 14 dager.

Få varen først, betal etterpå!

24/7 Kundeservice.

Full returrett.

Ekstra informasjon

Ekstra informasjon

Dybde (mm) 495
Høyde (mm) 680
Antall ben Nei
Lengde (mm) 1575
System Nei
Liter 224 liter
Bredde (mm) 750

Produktomtaler

Gleder meg til å bestille fra Handlebad igjen.Review by Steinar4
Pris
Verdi
Kvalitet
Over 8 måneder har gått med dette massasjebadekaret plassert i hjørnet på badet vårt, og kona mi er ekstremt fornøyd! Det var som en oppfylt drøm og synke ned i badekaret for første gang for mange måneder siden, det var som en drøm å synke ned i badekaret i går kveld, og jeg gleder meg nok en gang til å synke ned i massasjebadekaret etter denne produktomtalen.

Dette er et ordentlig badekar design, som er simpelt, enkelt og skaper harmoni og stemning! Handlebads Kundeservice var en opplevelse, vi samarbeidet gjennom hele bestillingen. Jeg fikk raske tilbakemeldinger og svar. For et produkt som dette vil jeg si at leveransen var svært rask. Innstallasjonen ville jeg ikke kalt innstallasjon, for dette var som å skru på sofa-ben - altså en veldig, veldig enkel innstallasjon!

Tusen takk for alt Handlebad, snakkes neste år!
Billig massasjebadekar - ift. bruken av varmtvann + strøm!Review by William
Pris
Verdi
Kvalitet
De fleste av oss ønsker et badekar som er dypt, og som har massasjesystem - dette massasjebadekaret tilbyr begge delene. Et massasjebadekar kan bruke mye varmt vann i løpet av et år. Jeg har hatt 2 massasjebadekar før denne, og begge av dem brukte varmt vann så det holder! Massasjebadekar Aqua 160 Base har jet'er som har veldig bra kvalitet, og disse jet'ene har gitt meg og kona mi en skikkelig bra effekt. Med et sånt system kan det gå mye varmt vann, og grunnen til at jeg skriver denne omtalen er fordi jeg fant akkurat ut hvor mye varmtvann som ca. ble brukt dette året bare på massasjebadekaret. Det var en stor forskjell på hvor lite strøm og varmtvann det brukte, sammenlignet med de forrige badekarene våre.

Dette er et billig massasjebadekar, selvom prisen fort kan komme opp i 15 - 25 000 kr får du veldig mye igjen for det senere - for det sparte oss for mye strøm og varmtvann!

SKRIV DIN EGEN VURDERING

Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelser. Vær så snill, logg inn eller register

Installasjonsinstruksjoner