10 luksuriøse frittstående badekar

Lyst på et mer luksuriøst bad? Lyst på et elegant baderom som fanger alle gjestenes blikk uten å måtte betale 100.000 kroner? Da er et kvalitets badekar en smart investering for ditt hjem.

Et badekar hjelper deg å drømme bort fra hverdagen, det hjelper deg å slappe helt av etter en lang dag, hard arbeidsdag eller treningsøkt. Et varmt bad myker opp muskler, ledd og lader opp kroppen til en ny dag.

Fra romslige og moderne badekar til nostalgiske badekar med løveføtter, har karet blitt et stilig midtpunkt på badet.

Men hvordan kan du velge et badekar som passer deg best? La oss ta en titt på noen utrolig flotte og unike frittstående badekar.

 

1. Badekar Prince frittstående

[Bilde]

Prince er et moderne badekar inspirert av forrige århundre. Den har design, kvalitet og funksjonalitet som overgår standarden til EU. Med børstet aluminium, strålende fargekonsistens, varm og mild overflate, høy stabilitet og minimal vekt, samt ekstrem holdbarhet, skaper Prince den ultimate luksusfølelsen.

 

2. Badekar Loom Frittstående

[Bilde]

Loom har et elegant og tidløs design. Den myke formen på karet skaper den beste komfort. Forestill deg dette badekaret i et rom med fantastisk utsikt, slik vil du få en god spaopplevelse.

 

3. Cube

Frittstående badekar Cube har et moderne design som øyeblikkelig vil gi deg en luksusfølelse på badet. Den er støpt i akryl av kvalitet med 10 års garanti. Badekaret er så romslig at de fleste folk kan senke hele kroppen sin under det varme vannet. Se for deg å ligge oppi Cube mens du stirrer på den lekre peisen.

 

4. Form

Navnet til badekar Form er ingen tilfeldighet. Den har en myk, elegant form som forvandler alle gamle bad til noe mer moderne. Form er et prakteksempel på et badekar du kan finne på et 5-stjerners hotell. Den har en glatt overflatestruktur som drastisk reduserer kalk og bakterier, noe som gjør vaskingen mye lettere.

 

5. Badekar med løveføtter, Victorian

Nå kan du bade som en dronning: For 200 år siden hadde ikke mange badekar, og i hvertfall ikke et med løveføtter. Men en av de som hadde det, var dronningen av Storbritannia som også var keiserinne av India, Victoria. Bare de mektigste damene på den tiden hadde badekar. Nå kan du til og med få et badekar med løveføtter som er mye mer forbedret enn Victoria sitt.

Badekar Victorian er produsert i kvalitetsakryl og har en strålende fargekonsistens, varm og mild overflatefølelse, høy stabilitet og minimal vekt, samt ekstrem holdbarhet. Den har en glatt overflatestruktur som drastisk reduserer kalk og bakterier.

 

6. Badekar Cool frittstående

Cool har et luksuriøst utseende som passer perfekt inn i romslige baderom. Den, myke moderne formen setter et elegant preg på baderommet. Cool er et eksklusivt badekar som vil øke verdien og spafølelsen av badet ditt.

 

7. Hampton

Et elegant badekar som passer perfekt inn i herskapsvillaen. Hamptons feminine form gjør ditt baderom romantisk. Den er produsert i støpemarmor som holder lenge på varmen.

 

8. Ellips

Ellips er et moderne badekar designet av Måns Broman. Den er for deg som har lyst å sette et eksklusivt preg på baderommet, for deg som har lyst å maksimere luksusfølelsen på badet. Den har en genuin støpemarmor, med tynne vegger og silkematt overflate som gir beste komfort. Et perfekt badekar for deg som liker å lounge etter en lang dag.

 

9. Diamond

Et spennende badekar med form som en diamant. Med lyset og skyggene på utsiden av karet, gir Diamond spennende kontraster på ditt baderom. Diamond er den ultimate blikkfangeren for deg som vil ha et minimalistisk bad.

 

10. Deep Flow

Et frittstående badekar for det luksuriøse badet. Deep Flow kommer i hvit høyglans og er laget av sanitærakryl. Den har et tidløs design som vil se moderne ut i flere år fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *