Hvordan innrede baderom – 10 inspirasjoner

Fordi du skal bygge et nytt baderom eller bare fornye det, lurer du kanskje på hvordan man innreder, dekorerer eller designer det perfekte baderom.

Med så mange vakre stiler og ideer der ute, er det vanskelig å bestemme seg, derfor har vi valgt ut flere baderomsideer. For å være mer spesifikk, vi har valgt ut 40 av våre amerikanske favoritt baderom:

1. Gammeldags og glamourøst baderom

I et viktoriansk hus med trekk fra antikken, har designeren Annie Brahler valgt å blande det hvite badekaret, de hvite gardinene og flisene med de sjokoladefargede veggene. Krystallkronen gir badet en glamorøs oppgradering fra 1980-tallet.

2. Fransk antikk baderom i New York

Veggene av marmorisert papir og et fransk metall speil fra 1940, utfyller den nostalgiske marmor servanten i en leilighet i New York. De antikke inventarene er designet av Todd Klein.

3. Parisisk baderom i Dallas

Designer Betty Lou Phillips valgte her et luksuriøst fransk-inspirert tema for å utsmykke Dallas badet hennes. Hun var oppmerksom på detaljer som det nostalgiske badekaret, det gulvmonterte badekarbatteriet oh det antikke apotek glasskapet. Alt dette gir rommet karakter, og samtidig er det funksjonelt.

4. Mørke grått baderom i et strandhus ved Shelter Island, New York

En moderne walk-in dusj i et baderom med vegger kledd i sorte porselensfliser som svever opp til et takvindu som går vegg-til-vegg. Strandhuset er tegnet av arkitekten Cary Tamarkin til familien sin.

5. Elegant baderom i Arizona

Dette badet tar sted i et fredelig hjem i Arizona. Et luksus badekar, inventar polert i nikkel og utsikt over en privat inngjerdet hage.

6. Et fancy rom i Santa Monica

En rød Shanghai dekorert tapet som gir det kongelige huset i Santa Monica en fancy touch. Vegglampe med svingarm i hvit matt farge, og en konsoll vask fra kolleksjonen til Kallista.

7. Romantisk baderom

Et kongelig bad med kalkstein som omringer badekaret fra Kohler. En klassisk baderomsinnredning med et stort og rutete speil ovenfor.

8. Et New Orleans luksus bad med fransk stil

For å komme inn på dette lekre badet, kan du gå gjennom den franske, elegante dobbeldøren som står åpen mot gårdsplassen. Baderomsinnredningen er en skjenk fra 18. århundre.

9. Et spa bad i Kansas City

Designer David Jimenez ønsket at dette badet skulle føles som et spa. Her har han valgt marmorfliser av Calacatta gull.

10. Et baderom med skinnende fliser i et strandhus i Georgia.

I dag bruker mange folk matte fliser, men den skinnende, spa-lignende overflaten av polerte fliser – som dette baderommet har – gjør at dette badet føles dyrt. Luksus følelse i Georgia

11. Et baderom i downtown Chicago av Michael Richman

Et moderne, rundt badekar og en utsikt over Chicago sentrum gjør dette badet til den ultimate spaopplevelsen.

12. Moderne baderom ved Palm Beach i Florida

I en leilighet ved Palm Beach: Designeren Vicente Wolf har støpt et betong badekar på en betongplate på innsiden av en Walk-in dusj.

13. Et bad med utsikt over Manhattan

Dette slanke badet ligger høyt over Manhattan, og er designet av Jim og Phoebe Howard. Hele leiligheten inkludert badet, er inspirert av filmen Something’s Gotta Give.

14. Fransk baderom i Washington D.C.

Med franske dører som åpnes ut til en balkong, har designer Barry Dixon laget et elegant bad i Washington D.C. Her kan du sitte med morgenkaffen mens du slapper av i en morgenkåpe.

15. Et bad av marmor

Så mye marmor i et rom, er sjeldent å se. Her har designeren Nancy Boszhardt vært heldig med å få tak i nok marmor. Baderommet er plasser i et oppusset hvelv i New York.

16. Romersk inspirert bad i Texas

I et Villa hus i Texas har designer J. Randall Powers laget et bad med stjerneformet vindu. Lysstrålene som dannes gjenspeiles i den tidløse lenestolen under. Fliser av kalkstein, marmorplater og krokker av alabaster er alle urgamle romerske materialer.

17. Mildt og elegant

Laura Kirar designet dette badet for at en travel mamma kunne få seg litt fritid. Et sted hun kan skjemme seg bort. Badekaret er innrammet som en vakker skulptur i et stort og buet vindu.

18. Naturlig bad i et sommerhus ved Long Island

Det naturlige badet er designet av Waldo Fernandez. Badekaret er innebygget i eik, som gir en mer eksklusiv følelse.

19. Herskapelig baderom av speil og marmor

Baderomsinnredning med fronter av speil. Tykk servantplate av marmor sammen med lekre kraner og antikk forgylne speil. På dette badet får du en gammeldags europeisk luksusfølelse. Designet av Carrie Hayden.

20. Spansk landstil i California

Et bad av spansk landstil designet av Kelley McDowell. Hun designet dusjdøren i stil med vinduet og valgte naturstein.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *