hvordan-velge-badekar

Hvordan velge det beste badekar?

Et badekar er hjertet av baderommet, og for at du skal velge perfekt badekar er det noen ting du må ta hensyn til. Fra materialer til isolering – det er mange detaljer som kan påvirke din beslutning.

Når det kommer til renovering av baderom er det viktig å vurdere hovedfunksjonen av ditt bad. Hva skal du bruke det til? Er det et sted du skal slappe av og dempe stress? Er det et sted du skal vaske barna og bade hunden? Du må velge et bad som egner seg mest til din husholdning.

Et nytt badekar kan fovandle ditt baderom med funksjonalitet og stil. Enten du starter fra scratch eller du bare ommøblerer må du velge en installasjonsmetode som fungerer bra med plassen du allerede har.

Hvis du sliter med ideer eller du trenger hjelp til hva slags badekar som passer din livsstil best, så trenger du ikke lenger lete på egenhånd – følg denne guiden for å velge det beste badekar.

Boblebad

Sliter du med dårlig rygg eller leddbetennelse, eller har du bare lyst på noe luksuriøst? Da er boblebad perfekt for deg. Ved hjelp av boblebad kan du få den ultimate spa-opplevelsen hjem til deg – ingenting er mer attraktivt enn å komme hjem etter en hard arbeidsdag å synke ned i sin egen Jacuzzi.

Boblebad pleier å falle høyere inn i prisskalaen enn vanlige badekar, men hvis du har lyst til å gå for en følelse av klasse på ditt baderom, da er boblebad veien å gå.

Walk In

Hvis bevegelse er et problem og å skli er deg til en bekymring, da kan et Walk In badekar løse akkurat det problemet – den typen passer nå til nesten hvilket som helst baderom. Et tilgjengelig badekar kommer ofte med et sete på kanten i stolhøyde.

Dypt badekar

Drømmer du om et badekar der du kan senke hele din kropp under varmt vann? Da er et dypt badekar det perfekte valget for deg. Dette er badekar som har blitt svært populært på grunn av sin størrelse – de er også komfortable og kan tilpasses dine behov.

Om du har barn så er ikke dette det beste alternativet – dette fordi de høye sidene vil gjøre det vanskelig for deg å løfte barnet inn og ut. Du kan velge å ha badekaret frittstående eller innbygget. Disse passer bra til både hånddusj eller frittstående blandebatteri til badekar.

Standard

Trenger du et badekar som passer bedre til et familie baderom? Da er et standard badekar det beste alternativet for deg. Disse badekarene er generelt rimelige og kan bli innebygd i fliser. Uavhengig av hvor mye plass du har på badet, kan du være sikker på at det finnes et der ute som passer dine mål. Denne typen kommer også som dusj og badekar kombinert, og finnes i et bredt spekter av design.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *