Test en parvibrator

Hvis du og partneren din ønsker et mer komfortabelt sexliv, tror jeg du bør prøve en parvibrator. Du lurer kanskje på hva dette er, for jeg gjorde det for en stund siden før jeg visste det.

Et parvibrator er en vibrator som du og partneren din kan bruke sammen under kjærlighetshandlingen. Kvinnen får ekstra glede ved å stimulere klitoris og G-punkt, og vibratoren gir også mannen ekstra stimulering av penis.

Jeg har aldri hatt et så hyggelig sexliv som etter at vi kjøpte denne lille tingen. Siden jeg og partneren min har vært sammen i flere år nå, har sexlivet gradvis blitt mer og mer uformelt. Men med den nye parvibratoren har det blitt et helt annet liv for oss. I dag kan jeg fantasere om sex om dagen og lengte hjem til mannen i livet mitt slik at vi kan oppleve disse nydelige orgasmene.

Jeg anbefaler alle å være litt forsiktige i begynnelsen, ellers kan du bli såret, virkelig såret. Vi syntes det lille leketøyet vårt var så fantastisk at vi hadde sex flere ganger om dagen en stund. Det var ikke bra, jeg kunne knapt sitte ukene etter kampene våre. Men i dag er vi mer forsiktige og bruker bare parvibratoren vår et par ganger i uken.

En annen god ting å huske på er å bruke smøremiddel. Siden vibratoren er laget av silikon, er den litt treg og da er den god med smøremiddel.

Andre morsomme parleker

En annen morsom ting å bruke for å forbedre sexlivet ditt er et erotisk spill av noe slag. Vi har kjøpt et terningspill som er både erotisk og morsomt. Vi ler og leker som aldri før.
Tør å prøve noe nytt: par vibrator og sexy terningspill – så sexlivet ditt vil garantert få et nytt løft.