Ved å kjøpe en jekketralle økte effektiviteten vår på arbeidsplassen

Jada, det er slitsomt når man for eksempel jobber på et lager hvor alle er avhengige av en jekketralle, men at de alltid er opptatt eller at man må gå og lete lenge etter. finne en? Vi gjorde faktisk en veldig god ting for en stund siden på arbeidsplassen min, vi kjøpte jekketraller slik at alle som jobber på lagergulvet har hver, og at det er litt ekstra.

Gerdmans har et stort utvalg av jekketraller

Ulike typer jekketraller med ulik gaffellengde og løftekapasitet

Siden vi gjorde dette enkle tiltaket føler jeg at arbeidet har blitt både mer effektivt og at vi ansatte ikke er like stresset. Nå har du din egen palletrekker og hvis den forsvinner har du som regel deg selv å skylde på og at du legger den på et dumt sted. Når du kjøper en jekketralle må du selvfølgelig forsikre deg om hvilken arbeidsplass du er på og hva den skal brukes til. Det er mange varianter å velge mellom og du kan for eksempel bestille palletrucker med ulike typer gaffellengde og løftekapasitet.

Sett det lille ekstra på jekketraller med høy løftekapasitet som pallerer trykket og holder lenge

Det er slik at du ikke bare kjører rundt med paller som ikke veier så mye, noen ganger må du også flytte paller med tungt gods på. Så hvis jeg skal ha en mening angående valg av jekketralle, synes jeg at man bør bruke litt ekstra på å kjøpe jekketraller med høy løftekapasitet slik at de virkelig holder lenge og tåler trykket. Kanskje dette er et godt tips for din arbeidsplass å ta til deg? Det kan være lurt å høre fra personalet for å se hva de har å si om saken. Hos oss har det som sagt så langt vært et veldig bra og vinnende konsept.